Een succesvol eerste jaar voor Buitenplaats Het Loo
11-04-2024

Een succesvol eerste jaar voor Buitenplaats Het Loo

EYE_5693

Vorig jaar op 1 april opende Buitenplaats Het Loo haar deuren na een forse verbouwing. Wat een enthousiasme en wat een gezelligheid. Dat bleef ook zo en werd zelfs alleen maar meer naarmate het jaar vorderde. Nu, een jaar later, blikken we terug.

In januari 2023 kregen de eigenaren (Gert en Jan Andries) de sleutel in handen en werd er al snel veel werk verricht. Maar hoe was dat voor de collega’s die er werkten? Het restaurant zat tijdelijk dicht, dus hun standaard werkzaamheden konden niet uitgevoerd worden.

Floormanager Sietse vertelt: “Ik vond het heel leuk om mee te klussen in de maanden dat het restaurant dicht was; zo bleef ik er echt bij betrokken. In de tussentijd heb ik een aantal diensten bij De Boterlap Harderwijk en Ermelo meegedraaid om het kassasysteem te leren kennen, maar verder was ik vooral hier in Uddel te vinden.”

Buitenplaats Het Loo heeft al veel mooie dingen mogen organiseren, zoals de wilddagen, de wintermarkt en verschillende feesten en bruiloften. Mede daardoor is het al een echt begrip geworden in de omgeving van Uddel.

Wil jij werken bij Buitenplaats Het Loo?

Inmiddels is het team ook uitgebreid, maar is er nog steeds ruimte voor nieuwe collega’s. Zo zoeken ze bij Buitenplaats Het Loo nog koks en medewerkers voor in de bediening, zowel fulltime als parttime. Er zijn zelfs functies voor overdag, waarbij je dus alle avonden lekker thuis bent en profiteert van ‘kantoortijden’.

Heb jij interesse om te werken bij Buitenplaats Het Loo? Bekijk hier de vacatures.